Integratie InView Legal en Legal Intelligence: alle zoekresultaten op één scherm.

Wist je dat je InView Legal gemakkelijk kunt integreren met je favoriete bedrijfssoftware, zoals Legal Intelligence? Hierdoor zie je naast InView content ook alle Legal Intelligence content in de zoekresultaten. Zo kun je sneller alle relevante informatie vinden en bespaar je nog meer tijd.

Integreer InView Legal en Legal Intelligence in een paar simpele stappen:
1. Ga in InView naar het tabblad Integraties.

2. Onder de applicaties zie je Legal Intelligence staan. Klik bij Legal Intelligence op Toevoegen.

3. In het volgende scherm wordt gevraagd om toestemming voor het ophalen van enkele gegevens. Klik hier op Akkoord.

4. Vul vervolgens je e-mailadres in en een 'Secret Key', een zogenaamde api-sleutel. Deze Secret Key kun je generen in je eigen Legal Intelligence account.

5. Log in op je Legal Intelligence account om de Secret Key toe te voegen. Het is handig om dit via een ander tabblad in je browser te doen.

6. Ga vervolgens binnen Legal Intelligence naar Mijn instellingen aan de rechterkant van het scherm. Onder Mijn instellingen > Persoonlijke gegevens vind je de optie om de Secret Key aan te maken.

7. Klik naast Secret Key (LI-API) op Aanmaken en de code wordt gegeneerd.

8. Je krijgt de vraag of je zeker weet dat je een nieuwe beveiligingssleutel wilt aanmaken. Klik op Aanmaken.

9. Kopieer en plak de gegeneerde code (Secret Key) vervolgens in InView Legal en klik op Login. Hiermee heb je de koppeling tussen InView Legal en Legal Intelligence direct geactiveerd en voltooid.
Alle zoekresultaten op één scherm

Heb je bovenstaande stappen doorlopen? In de resultaten van InView Legal vind je nu ook bronnen van andere uitgevers waarop je bent geabonneerd. Denk bijvoorbeeld aan bronnen die worden ontsloten via Legal Intelligence.

Je kunt dit in de zoekresultaten herkennen door de term ‘Gevonden in Legal Intelligence’ gevolgd door de naam en datum van de contentbron. In onderstaand voorbeeld zie je dat de AR-resultaten gevonden zijn in Legal Intelligence.

Let op: dit werkt alleen als de koppeling met Legal Intelligence is voltooid én als de betreffende bronnen zijn ontsloten via Legal Intelligence.

Snelkoppeling naar InView vanuit Legal Intelligence

Binnen Legal Intelligence creëer je ook gemakkelijk een snelkoppeling, zodat je vanuit de Legal

Intelligence startpagina direct InView Legal kunt open. Volg hiervoor onderstaande stappen.

1. Klik vanuit de Legal Intelligence startpagina op het bronnen icoon.

2. Typ in het veld Bronnen opzoeken de tekst ‘InView’ + het rechtsgebied. Bijvoorbeeld ‘InView Arbeidsrecht’ of ‘InView Ondernemingsrecht’

3. Maak de snelkoppeling met InView Legal door op het huis icoon rechts te klikken en een InView rechtsgebied als favoriet toe te voegen (bijvoorbeeld InView Arbeidsrecht).

4. Klik op Opslaan.
Terug naar Integraties
Back To Top